Heu arribat a un lloc màgic on l’ordinari es transforma en extraordinari !!

Des d’abans d’aprendre a parlar els colors han sigut la meva veu, la meva manera d’expressar-me i comunicar-me.

Vaig néixer el 26 de gener del 2000 a la ciutat de Barcelona, vaig viure a l’Hospital de Sant Joan de Déu fins als 8 mesos i després fins als 6 anys anava i venia, així que no vaig anar mai a l’escola bressol!  El repte principal de la meva vida ha estat la meva salut. Vaig créixer amb molt de dolor a causa d’un traumatisme que va comportar moltes complicacions i cirurgies.

Ara convisc amb una epilèpsia refractària que em dificulta mantenir la rapidesa de la vida quotidiana. He de dormir un mínim de 10 hores per poder estar bé i vaig al meu ritme per evitar les crisis. Sóc optimista i sempre estic contenta i de bon humor, tinc molta sort de poder fer allò que més m’agrada.

Amb la pintura i el disseny puc convertir l’ordinari amb extraordinari, aquest és el meu regal al món, compartir la màgia dels colors i la meva alegria de viure en cada disseny que faig.

En el meu món individual sóc lliure i feliç, gaudeixo de la natura i m’apassiona la música i el cinema.

Tots tenim la capacitat de superar els nostres obstacles i reptes per assolir els somnis del nostre cor, a pesar de tenir una diversitat funcional. Cadascú de nosaltres podem ser una estrella a la nostre vida, només si creiem que podem.

Sovint em diuen que els meus dissenys són inspiradors, alegres i divertits; utilitzo colors vius i el meu treball té un to vibrant i fresc. Desitjo que els meus colors puguin inspirar a totes les persones del món, perquè un món amb colors és un món millor!

La diversitat funcional no és un obstacle per fer realitat els teus somnis.

Maria Prats

Fes clic a la foto per anar a la web.