Seguim creant una ciutat i fent un món més inclusiu. El proper diumenge dia 9 de gener de 10:30 a 12:30 farem un Taller de Dansa Inclusiva, això vol dir que està pensat per a persones amb i sense discapacitat. És un taller on volem aconseguir que la gent amb discapacitat i sense ella s’integrin a través del moviment com un llenguatge únic i universal.

Pensem que tothom té un moviment autèntic i ha de desenvolupar-lo. En aquest taller donarem les pautes per poder descobrir-lo i compartir-lo. Amb la dansa inclusiva i adaptada donarem a conèixer a Tarragona una nova manera de veure el moviment. Entenem que ajuntar totes les associacions de capacitats diverses de Tarragona ens ajuda a visibilitzar aquest sector i ens ajudarà a teixir sinèrgies.

Està dirigit a totes les associacions de capacitats diverses i públic en general amb capacitats diverses i sense ja que volem que sigui dansa inclusiva.

Es realitzarà a les instal·lacions de PMET de Camp Clar.

Ens hem marcat com a objectius la introducció a la dansa i gaudir d’ella. Volem despertar l’autèntic moviment interior de cada persona adaptant-nos a la seva mobilitat a través de les emocions i sensacions mitjançant la música, els colors, imatges i diversos materials.

Aquests objectius els realitzarem a través d’activitats de moviment, improvisació, dansa creativa i amb el moviment del cos.

Aquest taller està organitzat per l’Associació “Si jo puc, tu també #epilep” amb la col·laboració del  Dep de Capacitats diverses de l’Ajuntament de Tarragona i del PMET i el realitzarà l’Amaia Dorronsoro de l’Escola Endantza de Tarragona. L’Amaia té un llarg recorregut en el món de la dansa i ja ha realitzat diversos cursos de dansa adaptada i inclusiva.

L’activitat té un preu de 10€. Per fer l’inscripció, ompliu el següent formulari: bit.ly/dansa_inclusiva