De tots és sabut que portar una rutina ens ajuda a la nostra vida diària. En uns moments com estem passant encara és més necessari. A l’estar a casa sense tenir una cosa a fer o dir “com que tinc temps, ja ho faré” ens pot portar a la desídia. Per tant, hem de seguir la rutina que fèiem o establir-ne una: aixecar-nos, fer una dutxa, vestir-nos (no quedar-se en pijama), horaris de feina i horaris de plaer.
Una altre cosa recomanable és fer 30 minuts d’activitat física al matí ja que ens activa per poder afrontar el dia. L’hem de fer d’una manera controlada, al nostre nivell i hidratar-nos mentre la practiquem. És important posar-se roba còmode o d’esport com, si anéssim a un gimnàs. Abans de començar aquesta activitat farem un escalfament i per acabar uns estiraments i relaxació.
Pot ser que algun dia el tinguem baix d’ànim, no passa res. El primer que hem de fer és acceptar-ho i que podem viure una estona d’aquesta manera. Per poder-ho superar, el que els experts diuen que va bé és posar-se activitats, fer coses que ens agradin, per a que mica en mica i sense pensar-hi marxi per on ha entrat.
Per tant, crear rutines i fer activitats físiques ens ajudaran molt aquests dies.
Si jo puc, tu també #epilep