* Generalitats: Segons els neuròlegs consultats l’Epilèpsia no és un factor de risc per infectar-se del COVID-19 ni per tenir una infecció més greu en cas contraure’l. L’única cosa a tenir en compte és que si tenim febres molt altes durant molt de temps hi ha una mica més de risc de tenir convulsions.

* Dubtes de la vacuna: Que se sàpiga no hi ha cap interacció entre els fàrmacs i la vacuna del Covid-19. Ens avisaran des del nostre CAP per saber quan ens toca vacunar-nos. No ens han posat en un grup especial per tenir epilèpsia. No obstant això SEMPRE hem de parlar amb el metge prescriptor de la vacuna i comunicar-li les medicacions que prenem i les nostres dolències de salut i també amb el nostre neuròleg. També és important comunicar si hem tingut alguna al·lèrgia a algun fàrmac.

S’ha de tenir en compte que qualsevol vacuna pot donar una mica de símptomes de constipat comú o febre. Com hem dit abans aquesta febre podria desencadenar alguna crisi. Sempre que passi alguna cosa que no és normal CONSULTAR AL METGE.

Si jo puc, tu també #epilep