Sóc la Cintia Mesa, visc Estepona (Màlaga). Sóc la cuidadora del meu marit que té epilèpsia i altres malalties associades, causades pels efectes secundaris. Em dedico a assegurar-me que malgrat la seva discapacitat i semidependència tingui una vida digna, amb qualitat, que s’estabilitzi i es normalitzi la seva situació.

M’encarrego de les seves cites mèdiques, que compleixi un correcte horari de son, prengui la medicació a la seva hora, que tingui tots els productes de suport necessaris (crosses, fèrula de descàrrega, casc encoixinat…), hem adaptat el bany a les seves necessitats, etc.

Em formo per prestar-li una atenció i primers auxilis el més encertats possibles (vaig fer el certificat de professionalitat d’ajuda a domicili, el grau superior d’integració social i cursos específics sobre primers auxilis i epilèpsia).

Sóc el José Miguel el marit de Cintia. Tinc epilèpsia idiopàtica generalitzada amb crisis tònic-clòniques i d’absències des dels 20 anys. He patit discriminació laboral, social i familiar. Gràcies a el suport de la meva dona i la seva família he aconseguit tirar endavant.

Si jo puc, tu també #epilep