Em dic Carla @carlaaventuraa_ (14 anys). Tinc epilèpsia des de fa poc menys d’un any. Faig bàsquet des dels 5 anys i de fet, abans de tenir el diagnòstic i la medicació em donaven força crisis.

Actualment, puc jugar perfectament i, de fet, em va molt bé ja que és un esport d’equip i les meves companyes i companys m’ajuden moltíssim i em sento molt recolzada.

A la gent que té epilèpsia i no fa cap esport, us animo a fer-ne!

Un esport d’equip és com una família, i en qualsevol problema que tingueu o malestar allà us sentireu 100% recolzats. De fet, l’esport i l’epilèpsia són una bona combinació, ajuda molt a desestressar-te i també evita desequilibris que puguin causar les crisis… Us animo a tots i a totes a fer esport, és una cosa molt saludable i molt divertida!

Carla moltes gràcies pel teu testimoni. Us animem a que ens expliqueu les vostres experiències.

Si jo puc, tu també #epilep