Em dic Rubén, tinc 33 anys (Galícia). Em van diagnosticar l’epilèpsia als 26 després de tenir dues crisis convulsives. Sembla d’origen desconegut encara que es pot associar a una altra malaltia que tinc des de petit, una hemiparèsia al costat dret. Gràcies a el suport de la meva família, amics i companys segueixo una vida normal prenent la meva medicació, puc seguir treballant igual que abans.

L’esport m’ha ajudat en l’acceptació i recuperació. Abans de la meva nova condició ja practicava diferents disciplines (córrer, futbol, ​​bàsquet, tennis, etc.). Després de ser diagnosticat vaig començar a córrer sense pretensions, només per veure com evolucionava l’epilèpsia i com la podia controlar.

Des que prenc la medicació no et tingut més crisi. Parlant amb més gent i assistint a xerrades puc comprovar que sóc un dels afortunats ja que porto una vida normal. La valoro ja que s’han d’afrontar molts daltabaixos i dificultats perquè la societat no està informada. Els mitjans de comunicació només es basen en les convulsives sense tenir en compte la resta de tipus de crisi.