Ambaixadors que ens ajuden

ORIOL GRAU

Moltes gràcies Oriol (Aureolus Grau) per col·laborar amb l’Associació. És un plaer poder comptar amb tu.
Si és que hi ha algú que no el conegui (crec que és impossible), ara us el presento.
Oriol Grau barceloní de naixement i tarragoní d’adopció. És un guionista, músic, actor i director de teatre i de televisió catalana (TV3).
Començà al món audiovisual conjuntament amb Andreu Buenafuente i Fermí Fernàndez en una ràdio local amb el programa El Terrat que més endavant es convertiria en el nom d’una de les productores més importants de l’Estat espanyol.
Forma part de nombrosos èxits de TV3, entre d’altres, Sense Títol o com a codirector de Plats bruts (1999–2000). Compagina la seva feina d’actor i director amb la de professor a la Universitat Rovira i Virgili. El 2008 fou el cap d’àrea a la Televisió Nacional de Catalunya (TV3) sent el màxim responsable de programes d’entreteniment, càrrec que abandonà el 2010.
Com a actor ha treballat en muntatges com “Amb la ràbia al cos” de J. Osborne, dirigida per Ramon Simó “La ceniza” de Quique Culebras (Cia. Teatro de Cerca); “El Conte d’Hivern” de W. Shakespeare, dirigit per Ferran Madico (Centre d’Arts Escèniques de Reus -CAER-); “L’impossible” de Paco Zarzoso (Sala Trono), dirigida per Rafel Duran.
És director del Col·lectiu de Teatre Necessari TRONO VILLEGAS, de Tarragona. Aquest projecte cristal·litza en el Teatre SALA TRONO, que va co-dirigir durant molt de temps.
Des de 1981 és director de “Dames i Vells”, teatre popular satíric d’origen medieval (Tarragona).
Més informació

CARLOS GIL

És psicòleg clínic, de creixement personal i esportiu, conferenciant. (@Sercarlosgil Facebook i @becarlosgil instagram)

És creador de BikeLive www.bebikelive.com (@bebikelive Facebook i Instagram) a Barcelona fa 12 anys. És l’escola espanyola de fitness i especialitzada en Indoor Cycling, amb més projecció internacional i és dels MasterTrainer més actius en el món.

Té un estudi a Sant Cugat https://bikelivestudio.com/ (@bikelivesantcugat instagram). Llatinoamèrica ens diem fit4life, una altra empresa ubicada com a seu a Montcada (@fit4lifespain Facebook i @ fit4life_es instagram) que entre altres productes, té #Aplifit ( @aplifitlatam a instagram) i som distribuïdors exclusius a Espanya de #Stages, la bici més venuda al món.

Més informació

ADA PARELLADA

Porta la cuina a l’ADN, és filla de la bicentenària Fonda Europa de Granollers.
Als 25 anys va obrir Semproniana, a Barcelona, ara ja fa més d’un quart de segle. Ha escrit una vintena de llibres de cuina i també una novel·la, Sal de Vainilla. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació i és una ferma activista de la lluita contra el malbaratament alimentari.

Més informació

DANI JIMÉNEZ BRANERA (@thebarberrun Instagram)

Em dic Dani Jiménez Branera ( @thebarberrun ) nascut a Tarragona a l’estiu del 1989, i amb 31 anys dedico, cada dia de la meva vida, a ser el més FELIÇ del món, ja que tinc la sort de treballar en el que m’apasiona… Perruquer!!!
Una altra part que hem crea felicitat és el meu hobby… No us ho creureu!!!
RUNNER!!!! O això intento ser jeje
Vaig començar a correr a finals del 2013, i a principis del 2015 vaig fer la meva primera marató a la ciutat que també forma part de la meva felicitat.
Ara amb 31 anys, i 5 com maratonià, estic a punt de fer la meva marató n°40!!!
Al 2019 vaig aconseguir la fita de 13 maratons en un any pel càncer infantil, en la qual per cada km corregut es feia una donació d’un euro.
Vaig acabar l’any recaudant 547€ per una causa espectacular.

M’encanta anar a fer maratons per tot arreu, gaudint del menjar, de les experiències amb els amics i sobre tot CORRER!!!!

PERQUÈ VIATJAR LI DÓNA VIDA A LA VIDA!!!! ( I SI ÉS CORRENT MOLT MÉS)

Més informació

ROBA ESTESA

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011. Fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.

“Dolors” és el seu darrer treball, un disc de curta durada publicat el febrer del 2020 amb el que Roba Estesa fa una passa endavant en la seva estètica, tant musical com gràfica. Continuen entenent la cultura com una eina de transformació social i la música com un espai de trobada, de denúncia i d’expressió col·lectiva. Dolors són dues síl·labes que amaguen una realitat de cultures monògames, heteronormatives, jeràrquiques, colonials, racistes, genocides i també privilegiades que necessiten ser dites per preguntar-nos: què fem ara amb tota aquesta merda, amb tots aquests bocins?

Amb una concepció molt clara d’espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació col·lectiva.

Més informació