El CN Tàrraco (@cntarraco) i la nostra Associació, han arribat a un acord de col·laboració amb l’objectiu de visibilitzar i naturalitzar l’epilèpsia.
 
El CN Tàrraco a col·locat cartells pedagògics en diferents punts de les instal·lacions. En ells s’explica com es pot identificar que una persona que està tenint una crisi d’epilèpsia, què s’ha de fer i què no en aquest cas.
 
L’acord també inclou unes jornades de formació que es desenvoluparan durant la propera temporada, amb treballadors i esportistes, en que s’explicarà el protocol d’actuació en casos d’epilèpsia.
 
Amb l’objectiu de fer visible l’associació i les seves accions, l’equip cadet de waterpolo que participa en Lliga Catalana s’anomenarà CN Tàrraco sijopuctutambe.epilep durant la temporada 21/22 i una imatge gràfica acompanyarà tots els equips de la secció de waterpolo en els partits disputats com a locals.
 
És un honor per a nosaltres que ara s’afegeixi a la nostra família un club tant emblemàtic de la nostra ciutat com el C.N. Tàrraco amb el seu equip de cadets de waterpolo.
Si jo puc, tu també #epilep