Ahir dia 12 l’Associació tarragonina “Si jo puc, tu també #epilep” va fer el 1er “Mou-te per l’epilèpsia”. En aquest cas va ser una caminada per l’escullera del Port de Tarragona. En el discurs de benvinguda el president de l’Entitat va dir que “aquest eslògan volem que la ciutadania l’adopti per fer activitats per recaptar fons per fer recerca de l’epilèpsia”. “Mou-te per l’epilèpsia” Té un doble sentit, el de moviment i de fer alguna cosa per visibilitzar i naturalitzar aquesta malaltia.

Es van concentrar més de 200 persones per fer una caminada de 6 quilòmetres. Fent un dia esplèndid en un marc incomparable. En aquesta caminada vam poder veure a gent de totes les edats i mobilitats fent una sortida totalment inclusiva.

Entre tots els assistents l’entitat vam recollir 2.000€ que sumaran amb els que hem anat recollint durant l’any i ho destinarem, com sempre, a la recerca mèdica de l’epilèpsia.

Aquesta acció ha tingut el suport de: Guerin, Port de Tarragona @molldecostaporttarragona @porttarragona , @patronatesportstgn , @tarragona_cat , @cetarragones , @mercatstgn i la @favtarragona

El tret de sortida el van donar l’alcalde @pau_ricoma , la consellera d’esports @marylopezgar , la consellera de Capacitats diverses @elviravidalsensi , la Directora del Port Ciutat @montseadan , la Presidenta del Consell Esportiu del Tarragona Estefania Serrano i el president de l’entitat David Sanahuja després d’haver dit unes paraules als assistents.

A l’arribada el superheroi de l’epilèpsia “Super Epilep” ha rebut a tots els participant i s’han pogut fer fotos amb ell.

Aquest és el primer de molts “Mou-te per l’epilèpsia” que podrà gaudir la nostra ciutat.

No ens podem oblidar del fabulós espeaker @sebas_veciana i de la incomparable fotògrafa @karmelez

En breu us passarem el link per descarregar-vos totes les fotos.

Si jo puc, tu també #epilep